si.jpg en.jpg

Lepilni trakovi

  • slide

Tako kot ostali materiali so tudi lepila namenjena točno določeni uporabi in lepljenju na določene vrste materialov. Nekatera lepila so univerzalna in primerna za vse vrste materialov, medtem ko so druga primerna le za kovinske ali le za plastične materiale.

S primerno izbiro lepila, glede na pogoje, način in namen uporabe, dosežemo optimalno oprijemljivost in optimalno ceno. Tesno sodelovanje s proizvajalci lepilnih trakov (3M, Tesa, itd.) nam omogoča, da lahko vedno poiščemo material, ki ustreza vsem kupčevim zahtevam. Vedno več materialov je že testiranih po različnih standardih in normah avtomobilske in drugih industrij, s čimer olajšamo izbiro ter skrajšamo časovne roke na račun že opravljenih preizkušanj.

Poznamo ENOSTRANSKE IN DVOSTRANSKE lepilne trakove, ki pa jih lahko ločimo še glede na vrsto lepila ter vrsto nosilca.

Izbira primernega lepilnega traku zavisi od njegove uporabe ter zunanjih vplivov, katerim je lepilni trak izpostavljen. Nekaj o izbiri, vrstah, uporabi in skladiščenju lepilnih trakov si lahko preberete na naši spletni strani, še več informacij pa lahko dobite na našem predavanju - Uporaba lepilnih trakov v industriji.

Z različnimi tehnologijami razreza, izseka, laminiranja in formatiranja našim strankam ponujamo inovativne rešitve in po meri narejene kakovostne izdelke.

Pošljite povpraševanje

Partnerji

3M Preffered Converter Logo

3M

TESA

 

Certifikati

ISO 9001:2015

Cert znak SIQ Q-963.jpg IQNet.jpg

Kontakt

Pladent d.o.o.
Pod hrasti nn
1218 Komenda
Slovenija
dostava & logistika: +386 41 637 070
prodaja: +386 1 834 56 91
računovodstvo: +386 1 834 56 92
 
delovni čas: 7.00 - 15.00
 
Facebook logo Pladentlinkedin_logo_pladent